Bedemandsforretning

Velkommen til Wensien Begravelsesforretning, hvor vi er din erfarne og professionelle partner i at håndtere afskeden på en smuk og værdig måde. Vores bedemænd har været uddannede og certificerede gennem hele fire generationer, hvilket giver os en dyb erfaring, lokal forankring og ekspertise.

Lokal bedemand

Vi har en omfattende forståelse for vores lokalområde i hele Thy og på Hannæs, og vi er stolte af at være jeres lokale bedemænd. 

Fra Bedsted Thy, Hurup, Vestervig og Ydby i Sydthy, til Snedsted, Stagstrup og Stenbjerg i Midtthy, og videre op til Thisted, Sennels, Nors, Vorupør, Klitmøller, Hanstholm, Østerild i Nordthy. Samt Frøstrup/Tømmerby, Øsløs, Vesløs og Arup på Hannæs, er vi her for at yde vores støtte og vejledning i denne svære tid.

En smuk, værdig afsked

I vores begravelsesforretning stræber vi efter at bidrage til en smuk og værdig afsked, hvor et hvert dødsfald håndteres med den største respekt. Med mange års erfaring i branchen har vi ekspertisen til at håndtere alle aspekter ved et dødsfald.

I vores begravelsesforretning tilbyder vi hjælp og vejledning i alle de praktiske anliggender i forbindelse med et dødsfald. Herunder begravelse eller bisættelse, kommunikation med myndighederne, planlægning af mindehøjtideligheder, blomsterarrangementer og meget mere.

Blomster til begravelse

Støtte i en hård tid

At skulle tage sig af alt det praktiske med dokumenter og planlægning af en begravelse eller bisættelse kan virke overvældende – ja, nærmest uoverskueligt – når man står over for tabet af en elsket. Vi forstår fuldt ud den udfordring, du står over for, og vi er her for at guide dig og træde til, hvor du har brug for det.

Med vores hjælp, støtte og rådgivning kan den svære tid, du går igennem, blive en smule lettere. Så få du mere tid til at være sammen med dine nærmeste og modtage den ekstra omsorg, du har brug for. Vi er i stand til at tackle næsten enhver praktisk udfordring. Derudover har vores begravelsesforretning et bredt udvalg af kister og urner i forskellige prisklasser.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Ring til os på tlf: 97 94 50 75 eller skriv til os via e-mail: info@wensien.dk

Statens Museum for Kunst i Thy.
Kister og urner
Praktisk huskeliste ved dødsfald
Scroll to Top