begravelsesforretning

Bedemand

stenhuggeri

Stenhuggeri

Kister og urner

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har vi kister og urner til forskellige formål. Vi har kister både til begravelse og bisættelse samt forskellige typer urner.


Vores kister

De fleste af de kister vi tilbyder, er fremstillet af træ og efterfølgende yderligere hvidlakeret. Vi har også kister uden maling i henholdsvis bambus, fyrretræ eller egetræ. Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er alle kister med 3 håndtag på hver side og derudover altid med håndtag i både hovedgærde og fodende. Undtaget er dog Jacob Jensen designkister (diamantkisterne).

Har I et ønske om, at kisten skal være i en anden farve end hvid, så kan vi hjælpe med at efterkomme jeres ønsker.

Alle vores kister er danskproducerede og lever op til kravene iflg. dansk lovgivning

  

Vores urner

Hos os finder du urner til enhver smag. De mest anvendte urner er natur urner - altså urner fremstillet af sammenpresset plante materiale - og derved er urnen ”økologisk” og forgår hurtigt i jorden. De fås også i forskellige faconer og farver. Vi fører også enkelte urner, som er fremstillet af keramik eller ler.

Mange af urnetyperne er anvendt i flere farver, hvor du kan vælge netop den, som du synes er flottest, eller som var afdødes yndlingsfarve. Ønsker du design urner med et enkelt udtryk og højglans finish, så har vi også to forskellige design urner fra Jacob Jensen.

Hvad koster det?

Kisteprisen afhænger af den valgte model og dekoration. Den billigste hvide brændingskiste koster 6.350 kr., mens den billigste hvide begravelseskiste koster 6.650 kr.

Urneprisen afhænger af udsmykningen og materialevalget. En natur urne koster eksempelvis 850 kr. uanset farven. Du kan se mere om priserne under menupunktet økonomi . 

 

Kom i kontakt med en kompetent og lyttende bedemand

Du kan trygt ringe på telefon 97 94 50 75 , hvis du har brug for at tale med en erfaren bedemand, når den svære tid rammer jeres familie. Vi ved, hvilken sorg det er at miste en man har kær og vi står klar døgnet rundt, til at hjælpe jer trygt igennem alle de praktiske valg og gøre ”det sidste farvel” til et smukt minde efter afdødes og jeres ønsker.

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er lokal i hele Thy, med kontorer i både Bedsted, Snedsted og Thisted og vi værner stolt om hver enkelt af de lokale traditioner i vores små lokalsamfund - ring trygt til os.

Top