Urnesten til brug i Thisted kommune, Thy og på Hannæs

Hos os finder du et stort og spændende udvalg af urnegravstene. Denne type sten bliver typisk placeret på urnegravsteder eller som en ekstra sten på allerede eksisterende gravsteder. En urnesten er en flot udsmykning, som dog begrænser sig i sin størrelse og derved passer perfekt på urnegravsteder.

En urnesten, som du er tilfreds med

Her på hjemmesiden kan du se et udpluk af vores urnestene. Vi vil altid gerne hjælpe jer, med at finde netop den urnesten, som passer bedst til jeres ønsker. Derudover spænder vores udvalg af urnestene bredt på tværs af både størrelse, farve og form. Ligeså kan I finde plænesten og gravsten hos os, som har huggede, brændte og polerede sider og overflader. I er velkomne til at komme forbi og se vores urnestene. Vores udstilling på Vestervigvej 100, 7755 Bedsted er altid åben.

På urnestenen kan vi selvfølgelig også hugge inskriptioner, dekorationer eller efterskrift, præcis som I ønsker det, ligesom det også er muligt at påsætte bronzebogstaver i forskellige størrelser og farver. Vi sørger for at lytte til jer og vi vil efter bedste evne omsætte jeres ønsker til et færdigt resultat, således at I bestemmer graden af udsmykningen. Hvad enten I ønsker en urnesten i et enkelt design eller med speciel udformning eller dekoration, så kan vi sagtens hjælpe jer.

Kom i kontakt med en kompetent og lyttende stenhugger

Vi kan kontaktes på telefon 97 94 50 75, hvis du gerne vil aftale tid med en erfaren stenhugger, som kan hjælpe med at finde en urnesten. Vores udstilling er tilgængelig døgnet rundt, ligesom vi altid afsætter den nødvendige tid, når den rette sten skal udvælges. Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning leverer og opstiller urnesten i hele Thy og på Hannæs.

Vi kan også hjælpe med

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har vi 300 gravsten på lager.

Se alle vores forskellige varianter af granittyper til plænesten.

Scroll to Top