Kvalitetskontrol

Hvordan foregår en kvalitetskontrol hos os?

Et væsentligt led i vores certificering er en løbende kvalitetskontrol blandt familier og pårørende, som har benyttet os.

Kvalitetskontrollen er afgørende for, at vi fortsat kan være certificeret og leve op til de krav og forventninger, man har til os som bedemænd. Det er derfor af stor betydning, at det udleverede spørgeskema returneres til os.

Spørgeskemaerne bør altid kunne give et retvisende billede af den samlede service, du som kunde har fået hos os.

Gennem din tilbagemelding er du med til at sikre, at andre pårørende også i fremtiden vil kunne få den betjening og vejledning, man som pårørende forventer at modtage.

Herudover kvalitetskontrolleres vi minimum 1 gang årligt af eksterne konsulenter fra DNV (det tidligere DS Certificering), som gennemgår vores arbejdsgange, processor, forskellige papirer både til intern og ekstern brug samt laver nøje gennemgang af vores prisoverslag og de personlige spørgeskemaer udfyldt af jer (som nævnt ovenfor).

Alt sammen for løbende at højne niveauet og sikre at vores arbejde konstant er i eliteklassen målt på både faglig viden, rådgivning og ikke mindst de etiske og menneskelige værdier.

Resultaterne af vores tidligere spørgeskemaundersøgelser?

Siden 2014 har vi fået mere end 850 spørgeskemaer retur fra vores stikprøvekontroller.

Resultatet af spørgeskemaundersøgelserne er meget tilfredsstillende, idet samtlige (100%) vil anbefale os til andre.

For såvel de tidligere år som i hele 2021 har samtlige af besvarelserne ligeledes tilkendegivet, at der på prisoverslaget for vore ydelser (bedemandens ydelser) var 100% overensstemmelse med de senere udsendte regninger.

– det vil altså sige, at de alle vil anbefale os til andre, ligesom der er 100% overensstemmelse med vore prisoverslag og dermed ingen skjulte overraskelser eller deslige for jer pårørende.

Vi lever op til vores stolte værdier: LOYAL – TROVÆRDIG – EMPATISK og lokal i hele Thy

Vi er iso certificeret, hvad betyder det for dig?

ISO-9001 certificering

Branceforeningen Dnaske Bedemænd har indgået en aftale

Certificeringen bygger på den såkaldte ISO9001-model, som er en international

Hvad betyder det for dig

Vores absolutte formål med certificeringen er, at skabe de bedste rammer for dig.

Scroll to Top