Kister & Urner

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har vi kister og urner til forskellige formål. Vi har kister både til begravelse og bisættelse samt forskellige typer urner.

Vores kister

De fleste af de kister vi tilbyder, er fremstillet af træ og efterfølgende yderligere hvidlakeret. Vi har også kister uden maling i henholdsvis fyrretræ eller egetræ. Vi har selvfølgelig også moderne, bæredygtige kister i både bambus samt pap (Orbit).

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er alle kister med 3 håndtag på hver side og derudover altid med håndtag i både hovedgærde og fodende. Undtaget er dog Orbit kisten.

Har I et ønske om, at kisten skal være i en anden farve end hvid, så kan vi også være behjælpelig hermed.

Alle vores kister er danskproducerede, godkendte og lever op til kravene jf. dansk lovgivning for både begravelse såvel som bisættelse.

Se udvalget længere nede på denne side

Bølgerne i Vesterhavet.

Vores urner

Hos Wensien finder du urner til enhver smag. De mest anvendte urner er natur urner – altså urner fremstillet af sammenpresset plantemateriale – og derved er urnen ”økologisk” og forgår relativt hurtigt i jorden. De fås også i forskellige faconer og farver. Vi fører også enkelte urner, som er fremstillet af keramik eller ler. Herudover har vi også bambus urner samt urner udviklet specifikt til askespredning.

Mange af urnetyperne er udført i forskellige farver, hvor du kan vælge netop den, som du synes er flottest, eller som var afdødes yndlingsfarve. 

Se udvalget længere nede på denne side

Kisteudvalg

Urneudvalg

Vores kister og urner

Kisteprisen afhænger af den valgte model og dekoration. Den billigste hvide brændingskiste koster kr. 6.850,-, mens den billigste hvide begravelseskiste koster kr. 7.200,-

Urneprisen afhænger af udsmykningen og materialevalget. En natururne, softurne eller bambusurne koster eksempelvis kr. 995,- uanset farve dog uden udsmykning.

Du kan se mere om priserne under menupunktet økonomi

Kom i kontakt med en kompetent og lyttende bedemand

Du kan trygt ringe på telefon 97 94 50 75 , hvis du har brug for at tale med en erfaren bedemand, når den svære tid rammer jeres familie. Vi ved, hvilken sorg det er, at miste en man har kær og vi står klar døgnet rundt, til at hjælpe og rådgive jer trygt igennem alle de praktiske valg og med værdighed og respekt gøre ”det sidste farvel” til et smukt minde efter afdødes og jeres ønsker.

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er lokal i hele Thy og på Hannæs, med forretninger i både Bedsted, Snedsted og Thisted og vi værner stolt om hver enkelt af de lokale traditioner i vores små lokalsamfund – ring trygt til os.

Scroll to Top