Wensien Stenhuggeri og Begravelses­forretning

Hos Wensien Stenhuggeri har vi egnens største gravstensudvalg med over 300 gravsten i udstillingen. Vi importerer og forarbejder alle typer granit fra hele verden på vort eget værksted. Vi laver alt i gravsten samt tilbehør til gravsteder og kirkegårde. Det være sige både bedsten, trædesten, fuglebade, vaser, lamper, bænke og meget andet.

Dit lokale stenhuggeri i Thy og på Hannæs

Hos Wensien Stenhuggeri får du professionel, lokal rådgivning og vejledning. Vi kender kirkegårdene i Thy og på Hannæs, de forskellige muligheder og vi har samtidig den største udstilling i Thy, så der frit kan vælges mellem over 300 sten fra vores udendørs udstilling i Bedsted Thy.

Din lokale stenhugger i Thy og på Hannæs gennem fire generationer

Vores eget stenhuggeri har rødder i Bedsted Thy og har været lokal her siden 1938. I dag ligger stenhuggeriet fortsat i Bedsted Thy og har alle kirkegårdene i Thy og på Hannæs som arbejdsplads.

Gravsten

Se eksempler på gravsten lavet hos Wensien Stenhuggeri.

Skrifter og dekorationer

Se de forskellige muligheder for inskriptioner – både indhugget i granitten samt i bronze monteret udenpå stenen.

Kontakt os her

Har du spørgsmål så skriv eller ring i dag. Find vores oplysninger her.

Bedemand

Vi er dine lokale bedemænd i Thy. Vi står klar med personlig og professionel rådgivning ved et hvert dødsfald.

Dit lokale stenhuggeri i Thy og på Hannæs

Hos Wensien Stenhuggeri får du professionel, lokal rådgivning og vejledning. Vi kender kirkegårdene i Thy og på Hannæs, de forskellige muligheder og vi har samtidig den største udstilling i Thy, så der frit kan vælges mellem over 300 sten fra vores udendørs udstilling i Bedsted Thy.

Det er samtidig os selv, der rådgiver jer ifbm. udvælgelsen af gravsten eller tilbehør og efterfølgende er det fortsat os der selv, i vores eget stenhuggeri, forarbejder og fremstiller jeres ønske. Slutteligt er det også os selv, der leverer og opstiller på kirkegården. Det kalder vi full-service og det er din garanti for en personlig og empatisk stenhugger, samt en forretning hvor nøgleord som gennemsigtighed, professionel og lokalforankret er stærke værdier. Vi er selvfølgelig både behjælpelig med nysalg, tilføjelser, reparation, opmaling, sikring af gravsten, tilbud m.m.

Det er vigtigt for os, at hele forløbet opleves som trygt og sikkert. Derfor sørger vi altid for god, professionel rådgivning og vi sikrer i samråd med jer, at det rette resultat opnås.

Har du spørgsmål eller brug for vores hjælp og vil sikre dig personlig rådgivning, når du kommer til vores udstilling på Vestervigvej 100, 7755 Bedsted, så ring trygt til os på tlf.: 97 94 50 75

Gravsten efter jeres ønsker

Vi lytter altid til jeres ønsker om, hvordan stenen skal se ud. Lige fra udvælgelse af stenen til bearbejdning og til sidst inskription og eventuel dekoration. Det kan være I gerne vil have et naturligt udseende på stenen, eller måske er I mere til et helt blank (poleret) og firkantet udtryk. Det hjælper vi jer med at finde ud af, ligesom vi også sørger for at opfylde ønsker om en bestemt tekst eller andre former for dekoration, som er med til at gøre gravstenen personlig.

I kan endvidere se mere under ”Det personlige præg”, hvor der er eksempler på personlige dekorationer lavet af Wensien Stenhuggeri.

I er naturligvis også velkomne til selv at medbringe en sten til stenhuggeriet. Det kan være en sten, som I finder særlig smuk, eller som har haft en betydning for afdøde eller familien. Vi bearbejder stenen med skrifttype samt eventuel dekoration, præcis som I ønsker, det skal være.

Med eget stenhuggeri i Thy siden 1938 og gennem 4 generationer kan vi også hjælpe jer, med at finde den rette gravsten og sørge for, at I får personlig tekst og dekoration på jeres sten.

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er lokal i hele Thy og på Hannæs, med forretninger i både Bedsted, Snedsted og Thisted og vi værner stolt om hver enkelt af de lokale traditioner i vores små lokalsamfund – ring trygt til os.

Kontakt os og hør mere

I er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om stenene og mulighederne. Ring på telefon 97 94 50 75 eller send en mail til info@wensien.dk, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Vores stenhuggeri ligger på Vestervigvej 100 i Bedsted, hvorfra vi leverer gravsten til hele Thy og på Hannæs og dermed hele Thisted Kommune.

Scroll to Top