begravelsesforretning

Bedemand

stenhuggeri

Stenhuggeri

 

Wensien Stenhuggeri

 

Dit lokale stenhuggeri i Thy

Hos Wensien Stenhuggeri i Bedsted Thy kan I finde en verden af forskellige sten til gravstedet samt selvfølgelig alt tilbehør hertil. Vi er jeres lokale stenhugger og har siden 1938 igennem 4 generation drevet stenhuggeri i Bedsted Thy. Vi har Thy’s største udstilling af gravsten og har sten i alle størrelser lige fra den lille og diskrete sten til en større sten med indhuggede dekorationer eller med bronzedekoration. Uanset hvad du ønsker, så er vores udvalg af smukke sten rigtig stort og klart et besøg værd! Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af særlige urnesten og plænesten til fællesgravsteder i græsplæne, så vi dækker alle behov. Vi kommer derfor jævnligt på alle kirkegårdene i Thy og på Thyholm, herunder også Thisted, Hanstholm, Hurup, Nors, Snedsted, Bedsted og Hvidbjerg

 

En sten efter jeres ønsker

Vi har altid lyttet til jeres ønsker om, hvordan stenen skal se ud. Lige fra udvælgelse af stenen til bearbejdning og til sidst dekorationen. Det kan være I gerne vil have et naturligt udseende på stenen, eller måske er I mere til et helt blank og firkantet udtryk. Det hjælper vi jer med at finde ud af, ligesom vi også sørger for at opfylde ønsker om en bestemt tekst eller andre former for dekoration, som er med til at gøre gravstenen personlig. I kan endvidere se mere under ”Det personlige præg”, hvor der er eksempler på personlige dekorationer lavet af Wensien Stenhuggeri.

I er naturligvis også velkomne til selv at medbringe en sten til stenhuggeriet. Det kan være en sten, som I finder særlig smuk, eller som har haft en betydning for afdøde eller familien. Vi bearbejder stenen med skrifttype samt eventuel dekoration, præcis som I ønsker, det skal være.

 

Kontakt os og hør mere

I er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om stenene og mulighederne. Ring på telefon 97 94 50 75 eller send en mail til info@wensien.dk, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe. Vores stenhuggeri ligger på Vestervigvej 100 i Bedsted, hvorfra vi leverer gravsten til Thy og dermed hele Thisted Kommune.

 

Top