Bisættelse

Bisættelse i Thisted, Thy og på Hannæs med Wensien

En bisættelse er en ceremoni, der typisk foregår i en kirke eller kapel, og som kan inkludere musik, prædiken og erindringer om den afdøde. Ceremonien giver familie og venner mulighed for at sige farvel og mindes den afdøde. Herefter køres kisten til krematoriet, og når urnen er klar, kan den sættes i jorden, eller alternativt kan asken spredes over vand.

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning i Thisted, Thy og på Hannæs, kan vi som bedemandsforretning hjælpe med at organisere bisættelsen. Det inkluderer koordinering med præst, kirke/kapel, særligt musikvalg og rustvognskørsel. Vi kan også sørge for at udforme dødsannoncer og assistere med andre praktiske detaljer – eksempelvis ansøgning om begravelseshjælp.

En respektfuld afsked

At miste en elsket er aldrig let, og det kan være en utrolig hård tid for alle involverede. Det kan være svært at skulle tage sig af alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald og en bisættelse, samtidig med at du sørger. Alt hvad du virkelig ønsker, er at give din elskede en passende afsked.

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning i Thisted, Thy og på Hannæs, står vi klar til at give dig og din familie den støtte og professionelle rådgivning, I har brug for i denne vanskelige tide.

Bisættelsesrådgivning i Thisted

Vores lokale, dygtige og erfarne bedemænd hos Wensien står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Vi ønsker at gøre det nemmere for dig at fokusere på at mindes din elskede og at være sammen om hinanden som pårørende til den afdøde.

Fra begyndelsen vil vi være der for dig og hjælpe dig med at koordinere alle detaljerne, så du kan få en god oplevelse. Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske, så du kan passe på dig selv i den svære tid. Vores mål er at sikre, at du kan koncentrere dig om det, som det hele handler om: at have mistet en, du har kær.

Kontakt os for vejledning og støtte

Hvis du står og skal planlægge en bisættelse i Thisted, Thy og på Hannæs, og du har brug for empatisk og professionel hjælp og rådgivning, er vi her for dig. Vores omsorgsfulde og lokale bedemænd er her for at hjælpe, uanset dit behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig gennem denne vanskelige tid.

Sørg for, at den afdøde får den sidste afsked, de fortjener – en afsked med værdighed og respekt. Kontakt os trygt i dag på telefon 97 94 50 75 eller e-mail: info@wensien.dk. Vi svarer 24 timer i døgnet.

Scroll to Top