Hvem er vi?

Vi er en generationsejet begravelsesforretning i Thy. Vi har dybe lokale rødder idet både stenhuggeri og begravelsesforretning har hjemme i Thy og ligeså har alle vores medarbejdere bopæl i Thy og på Hannæs. Kort sagt; Vi er Jeres lokale bedemænd i hele Thy og på Hannæs.

Jeres lokale bedemænd i hele Thy og på Hannæs

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er en familiedrevet begravelsesforretning og består af Jannick, Susanne og Niels Ole Wensien. Vi er Jeres lokale bedemænd i hele Thy og på Hannæs lige fra Bedsted Thy, Hurup, Vestervig, Snedsted til Thisted, Nors, Vorupør, Hanstholm, Lild og Øsløs.

Wensien Begravelsesforretning er stolt og mangeårigt medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og herigennem er vi også naturligt blevet ISO-certificeret – helt nøjagtigt ISO9001 certificeret. For dig som kunde, betyder det at vores forretning er underlagt – og selvfølgelig lever op til – en høj standard lige fra første telefonopkald til den endelige regning er afsendt til jer. Vi værner om og efterlever de stolte lokale traditioner i hele Thy og på Hannæs og vi har samtidig en naturlig høj etisk og respektfuld tilgang til hvert enkelt dødsfald. Vi ved at intet dødsfald er ens og ej heller er vi mennesker.

ISO-certificerede bedemænd er endvidere anbefalet af Forbrugerrådet TÆNK – så ring trygt til os døgnet rundt på telefon 97 94 50 75

Smuk blomstermark.
Scroll to Top