Hvem er Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning?

Hos Wensien er vores nøgleord loyal, empatisk og troværdig.
For os er det ikke kun en firmaprofil, men løber naturligt i vores DNA og skinner igennem hos hver af vores seks bedemænd personligt.

Loyal

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har været en del af Thy siden 1938. Gennem alle årene har det været ejet og drevet af familien Wensien. I dag, i 3. og 4. generation, er det stadig familien, der står bag. Vi ser Thy og Hannæs som vores hjemmebane, arbejdsplads og baghave. Her er det, vi hjælper alle pårørende, når døden bliver en del af livet.

Vi og vores ansatte bor og lever alle i Thy og på Hannæs. Vores tre firmaadresser er jævnt fordelt i Bedsted i Sydthy, Snedsted i Midtthy samt Thisted i Nordthy. På hver af vores adresser kan der laves aftaler på vores fysiske kontorer. I Bedsted har vi den største udstilling af gravsten i området og vores eget stenhuggeri. Udstillingen, med over 300 sten, er altid åben, og du kan altid kontakte os på telefon 97 94 50 75 for en personlig aftale.

Vi er loyale mod vores vestjyske kultur og stolte begravelsestraditioner. Hos os sikres en værdig afsked med livet og mindeværdige farvel til kære.

Billede af naturen i Thy.

Empatisk

Vi prioriterer at lytte og imødekomme både afdødes og familiens ønsker ved livets afslutning. Hos Wensien begynder denne proces med vores første samtale, hvor vi lyttende skaber forståelse for jeres tanker og behov. Vi forstår, at hvert dødsfald og hver familie er unikke, og derfor lægger vi stor vægt på empati og personlig service.

Vi stræber efter at gøre dine personlige ønsker til virkelighed og sikre, at alle muligheder bliver omfavnet og tilpasset de gældende juridiske og lokale regler. Vi forstår, at det at sige det sidste farvel rummer mange følelser. Derfor tror vi på, at ved at lytte, vise medfølelse og respekt, kan vi bedst imødekomme jer med ydmyghed og en høj faglig ekspertise.

Vi forstår vigtigheden af, at det sidste farvel er en personlig og værdig afsked. Det skal være mindeværdigt og meningsfuldt for både afdøde og pårørende. Derfor informerer vi om de mange personlige muligheder, så I kan sige farvel på den mest passende måde.

Vi tilbyder mange personlige muligheder såsom valg af særlige salmer, afspilning af yndlingsmusik, læsning af digte eller personlige mindeord. Der er også valgmuligheder som en kiste i en bestemt farve eller muligheden for, at børnebørnene kan skrive og tegne hilsner på kisten. Vi tilpasser også gerne rustvognsruten til kapellet eller andre ønsker.

Troværdig

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er en del af Danske Bedemænd, og har været det siden år 1973.

Som yderligere sikkerhed for dig som kunde, er vi samtidig ISO9001 certificeret gennem  DNV (tidl. kendt som DS/Dansk Standard). Hvilket betyder, at du trygt kan benytte os som din foretrukne lokale bedemand. ISO-9001 er et kvalitets- og tryghedsstempel for dig som kunde, og det opretholder vi hvert år. For at beholde dette stempel gennemgår vi årlige eksaminer af eksterne kontrollører, der grundigt tjekker vores procedurer, daglige arbejde og kundeforhold.

Hos Wensien sikrer vi tryghed gennem vores samtaler og laver altid prisoverslag for alle de ydelser, vi bistår jer med. Dette giver jer altid et klart overblik over omkostningerne forbundet med ethvert dødsfald.

Vores ISO9001-certificering kræver tilfredshedsundersøgelser fra tilfældigt udvalgte kunder. På den måde får I som familie mulighed for at evaluere vores hjælp. Dette er en del af vores vestjyske ordentlighed og personlige engagement, som vi altid har lagt navn til.

Smuk natur i Thy.
Lokalt fiskerhus i Thy.

Hvad laver bedemændene hos Wensien?

Vi er folkets bedemand og står klar til at hjælpe og bistå enhver familie eller pårørende, der har mistet en af deres kære. Uanset trossamfund og om afdøde skal begraves/bisættes i Danmark eller føres til udlandet, er vi her for jer.

Vores naturlige og lyttende tilgang ledsages af flere spørgsmål, både for at imødekomme tvivlsspørgsmål og for at give kyndige råd og vejledning om vigtige hensyn vedrørende dødsfaldet af jeres kære.

Hos Wensien er det sædvanligt med en personlig samtale, hvor vi som bedemænd mødes med jer og sammen planlægger alt det praktiske i forbindelse med dødsfaldet. Dette kan finde sted i afdødes hjem, hos en af jer i den nærmeste familie, på et plejehjem eller på et af vores tre kontorer, der er placeret i Thy med adresser i Bedsted i Sydthy, Snedsted i Midtthy samt Thisted i Nordthy.

I denne samtale vil vi naturligt drøfte valget mellem begravelse eller bisættelse samt stedet for ceremonien. Vi vil også afklare behovet for et nyt gravsted og informere præsten og graveren på kirkegården. Desuden hjælper vi med at arrangere møder med dem. Vi står også til rådighed for at assistere med udformningen af dødsannoncer og takkeannoncer samt bestilling af blomsterpynt hos jeres foretrukne blomsterleverandør.

Det er også en naturlig del af vores arbejde, at sørge for den lovpligtige kontakt til de forskellige relevante myndigheder. Herunder blandt andet anmeldelse af dødsfaldet til Folkekirken, samt til Skifteretten.

Vi forstår, at spørgsmål kan opstå pludseligt ved et dødsfald, og vi er her for at besvare dem og skabe ro. Derfor er vi altid tilgængelige for jer 24 timer i døgnet, året rundt. Du skal blot ringe på ét af vores 3 døgnservice numre som er: 97945075 eller 97933375 eller 96185000.

Ring trygt til Wensien, når døden bliver en del af livet.

Scroll to Top