begravelsesforretning

Bedemand

stenhuggeri

Stenhuggeri

Stolt og mangeårigt medlem af
Brancheforeningen Danske Bedemænd

Vi er ISO9001 certificeret og bliver anbefalet af forbrugerrådet TÆNK
– du kan læse mere om ISO-certificeringen her

Bedemand i Thisted & Thy

Wensien Begravelsesforretning

 

Begravelse med værdighed og respekt

Hos Wensien Begravelsesforretning står vi klar til at hjælpe dig omkring alt vedrørende begravelse og ligbrænding. Vi ved, hvad der kræves ved et dødsfald, og vores fornemmeste opgave som bedemand er med værdighed og respekt at hjælpe med at opfylde dine og/eller afdødes helt personlige ønsker. Så vi lytter altid til, hvordan du ønsker, at begravelsen eller bisættelsen skal være, og ud fra det giver vi dig kyndige råd og assistance.

Det er vigtigt for os, at hele forløbet opleves som trygt og sikkert. Vi er der også inden dødsfaldet, hvis du har et ønske om at planlægge din begravelse eller bisættelse. Ring trygt til os på 97 94 50 75 eller se nærmere i menuen Pjecer, hvor du finder pjecen ”Min sidste vilje”. 

 

Vi hjælper gennem den svære tid

Som uddannede bedemænd gennem 3 generationer har vi opbygget en stor erfaringsmæssig ballast og kender vores lokalområde i hele Thy. Vi ved, at der er meget at tage stilling til ved et dødsfald, og som bedemænd er vi der for at hjælpe dig og resten af de pårørende gennem den svære tid med alle de praktiske ting som dødsanmeldelse, dødsannonce, valg af begravelseskiste, brændingskiste og blomster, ligesom vi også står for kontakten til både præsten og kirkegården.

Hos Wensien Begravelsesforretning holder vi os desuden konstant opdateret indenfor faget gennem uddannelser og kurser, ligesom vores forretning er ISO9001 certificeret. Det er din garanti for en personlig, empatisk og loyal bedemand, samt en forretning hvor nøgleord som gennemsigtighed, professionel og lokalforankret er stærke værdier.

Med eget stenhuggeri i Thy siden 1938 og gennem 4 generationer kan vi også hjælpe med at finde den rette gravsten og sørge for, at I får tekst og dekorationer på stenen, hvis det ønskes.

 

Brug for en bedemand i Thisted & Thy?

Har du brug for en bedemand i såvel Bedsted, Hurup, Vestervig, Snedsted, Thisted, Nors, Vorupør, Hanstholm, Frøstrup, Vesløs eller et andet sted i Thy, så ring trygt til os på telefon 97 94 50 75 og lad os hjælpe dig. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt og kommer gerne hjem til dig for at snakke og planlægge omkring alt det praktiske, der følger med ved et dødsfald.

Vores begravelsesforretning ligger på Vestervigvej 100 i Bedsted, hvor vi også har vort stenhuggeri. Vi har herudover kontorer i henholdsvis Snedsted på Hovedgaden 38 samt i Thisted på Dragsbækvej 64 – ring gerne for aftale på et af disse kontorer.

Top