Bisættelse

Bisættelse i Thisted og Thy

En bisættelse er en ceremoni, der typisk foregår i en kirke eller kapel, og som kan inkludere musik, prædiken og erindringer om den afdøde. Ceremonien giver familie og venner mulighed for at sige farvel og mindes den afdøde. Herefter køres kisten til krematoriet, og når urnen er klar, kan den sættes i jorden, eller alternativt kan asken spredes over vand.


Som  bedemandsforretning kan vi hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning i Thisted hjælpe med at organisere bisættelsen, herunder koordinering med præst, kirke/kapel, evt. særligt musikvalg og ikke mindst rustvognskørsel. Vi kan også sørge for at udforme dødsannoncer og assistere med andre praktiske detaljer - eksempelvis ansøgning om begravelseshjælp.

En respektfuld afsked

Det er aldrig let at miste en, man elsker. Det kan være en utrolig hård tid for alle involverede, og det kan være svært at skulle tage sig af alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald og en bisættelse, samtidig med du sørger, når alt du virkelig ønsker, er at give din elskede en passende afsked.

Hos Wensien  Stenhuggeri og Begravelsesforretning i Thisted, står vi klar til at give dig og din familie den støtte og professionelle rådgivning, I har brug for i denne vanskelige tide.

Bisættelsesrådgivning i Thisted

Vores lokale, dygtige og erfarne bedemænd hos Wensien kan hjælpe dig gennem hele processen, så det er nemmere for dig at fokusere på at mindes din elskede og at være sammen om hinanden som pårørende til den afdøde.

Fra begyndelsen vil vi være der for dig og hjælpe dig med at koordinere alle detaljerne, så du kan få en god oplevelse. Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske, så du kan passe på dig selv i den svære tid og koncentrere dig om det, som det hele handler om, nemlig at have mistet en, du har kær.

Kontakt os for vejledning og støtte

Hvis du står og skal planlægge en bisættelse i Thisted, og du har brug for empatisk og professionel hjælp og rådgivning, er vi her for dig. Vores omsorgsfulde og lokale bedemænd i Thisted er her for at hjælpe, uanset dit behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig gennem denne vanskelige tid.

Sørg for, at den afdøde får den sidste afsked, de fortjener – en afsked med værdighed og respekt. Kontakt os trygt i dag på telefon 97 94 50 75 eller e-mail: info@wensien.dk. Vi svarer 24 timer i døgnet.