Wensien - Bedemand

Når vi uundgåeligt står over for vanskelige tider i livet, er det af afgørende betydning at have støtte fra dedikerede fagfolk, som kan hjælpe med at lette byrden ved at tage afsked med vores kære.

Døden er svær, men det behøver begravelsen ikke også at være. 
Som bedemænd er vi her for at støtte dig og dine pårørende gennem den svære tid.

Når hjælpen betyder allermest

Vi erkender, at et dødsfald bringer en overvældende mængde praktiske beslutninger og opgaver med sig. Fra dødsanmeldelse og -annoncering til valg af kiste/urne, koordinering med kirkegården og præsten, samt valg af blomster og eventuelt mindesamvær. Vores erfarne, uddannede og examinerede bedemænd, er til rådighed for at bistå med alt.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, der er skræddersyet til individuelle behov og ønsker. Dette altid med øje for at imødekomme både afdøde og pårørendes personlige krav og behov inden for ethvert budget og enhver tro.

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning værdsætter vi vores håndværk, og forpligter os til at levere service af højeste kvalitet ved enhver lejlighed. Vores erfarne bedemænd besidder omfattende ekspertise indenfor alle aspekter af begravelsesplanlægning. Vi sørger for, at hver enkelt detalje håndteres med omhu, opmærksomhed og med de lokale skikke og traditioner for øje.

Vi arbejder tæt sammen med pårørende og andre involverede parter for at sikre en gnidningsløs, respektfuld og værdig afsked fra start til slut.

Personlig støtte i tiden med sorg

Vi tror på vigtigheden af personlig opmærksomhed og skræddersyet rådgivning i en tid præget af sorg. Vores dedikerede bedemænd lytter med empati til ønsker og behov for at skabe en mindeværdig ceremoni, der ærer den afdødes liv på en meningsfuld måde. 

Uanset tidspunktet, er vi tilgængelige 24/7 for at yde øjeblikkelig støtte og vejledning, altid med målet om at skabe en tryg og støttende atmosfære for vores pårørende.

Kontakt os

Hvis du leder efter en loyal, troværdig og empatisk bedemand, der prioriterer dine behov og ønsker, er Wensien Begravelsesforretning her for at hjælpe. Kontakt os i dag for en fortrolig samtale, hvor vi kan få en dialog om dine ønsker og yde den støtte, du har brug for i denne vanskelige tid.

Tlf: 97 94 50 75
E-mail: info@wensien.dk

Kister og urner
Praktisk huskeliste ved dødsfald
Scroll to Top