Begravelsesforretning

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er en veletableret, familieejet virksomhed drevet af Jannick, Susanne og Niels Ole Wensien. Gennem fire generationer og siden 1938, har vi været jeres lokale bedemænd og stenhuggere, der betjener hele Thy -og Hannæsområdet.

Støtte fra din lokale bedemænd

Vi er her for at støtte dig og dine pårørende i de udfordrende dage efter et dødsfald. Vores erfarne bedemænd tager sig af alt det praktiske vedrørende begravelsen eller bisættelsen, så du kan finde ro til at bearbejde sorgen og tage afsked. Alt fra koordinering med præsten, kirkekontoret og graveren til bestilling af blomster og udarbejdelse af dødsannoncer håndteres af os. 

Du kan trygt overlade alt det administrative til os, herunder ansøgninger om begravelseshjælp. Vi tilpasser os dine ønsker og behov, uanset om du ønsker at håndtere visse opgaver selv eller ønsker vores hjælp til bestemte dele af processen.

Vi arbejder med omsorg, værdighed og respekt

I vores begravelsesforretning prioriterer vi omsorg, værdighed og respekt i alt, hvad vi gør. Vi forstår, at det at miste en elsket er en af livets mest vanskelige situationer. 

Derfor står vi parat til at hjælpe dig og din familie med at arrangere en smuk og respektfuld afskedsceremoni, der ærer den afdøde på bedst mulig vis. Vores erfarne og medfølende bedemænd er dedikeret til at støtte og rådgive dig gennem hele processen, fra planlægning af ceremonien til praktiske arrangementer og følelsesmæssig støtte.

Billedet af naturen og vandet ved Thy.
Bedemand der holder en blomst.

Hvorfor vælge Wensien?

  • Vi står klar med omsorgsfuld og personlig betjening samt vejledning.
  • Med vores dybe lokale kendskab, kan vi give den bedste service.
  • Vores priser er transparente og klart angivet.
  • Vores bedemænd er fagligt uddannede af Danske Bedemænd.
  • Vi er stolte over at være ISO 9001-certificerede, hvilket sikrer kvalitet og pålidelighed i vores service, som en sikkerhed til dig.
Kontakt os

Vores dedikerede og empatiske personale står til rådighed døgnet rundt for at hjælpe dig i denne svære tid. 

Vi værner om dine behov og ønsker og stræber altid efter at levere en service af højeste kvalitet med respekt for ethvert ønske.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores rådgivning og hvordan vi kan hjælpe dig med at arrangere en smuk og mindeværdig afsked for din elskede. Ring til os på tlf: 97 94 50 75 eller skriv til os via e-mail: info@wensien.dk

Kister og urner
Praktisk huskeliste ved dødsfald
Scroll to Top