Lokal bedemand i Thy og på Hannæs

Som lokal bedemand i Thy og på Hannæs, har vi hjertet med i alt, hvad vi gør. Vi forstår, at tabet af en elsket er et af livets mest sårbare øjeblikke, og i disse tider er det afgørende at være omgivet af mennesker, der kan hjælpe og støtte dig. Som dine lokale bedemænd, støtter vi dig gennem hele processen og sikrer, at den sidste afsked forløber så smidigt som muligt.

Hjælp i en svær tid

Vi står klar til at hjælpe dig og din familie i de svære dage efter et dødsfald. Vores erfarne bedemænd tager sig af alt det praktiske omkring begravelsen eller bisættelsen, så du kan have ro til at sørge og tage afsked. Fra koordinering med præsten, kirkekontoret og graveren til bestilling af blomster og udformning af dødsannoncer, sørger vi for alle detaljer. Du kan trygt overlade alt det administrative til os, herunder ansøgninger om begravelseshjælp.

Du vælger helt selv, hvor meget vi skal hjælpe dig

Er du interesseret i at arrangere bårebuketter og blomster selv? Eller føler du dig tryg med at håndtere udfyldelsen af nødvendige dokumenter ved et familiemedlems dødsfald? Foretrækker du, at din lokale bedemand kun tager sig af begravelsesplanlægningen? Eller ønsker du kun vores assistance til bestilling af kiste og transport? Så kan det også lade sig gøre.

Vildsundbroen mellem Thy og Mors.

Hvorfor vælge Wensien?

Vi tror på vigtigheden af personlig opmærksomhed og skræddersyet rådgivning i en tid præget af sorg. 

Vores dedikerede bedemænd lytter med empati til ønsker og behov for at skabe en mindeværdig ceremoni, der ærer den afdødes liv på en meningsfuld måde. 

Uanset tidspunktet, er vi tilgængelige 24/7 for at yde øjeblikkelig støtte og vejledning, altid med målet om at skabe en tryg og støttende atmosfære for vores pårørende.

Hvad kan vi som din lokale bedemand hjælpe med?
  • Vejledning og rådgivning gennem hele processen.
  • Planlægning og udførelse af bisættelse, begravelse, askespredning eller andre ceremonier.
  • Vi tager os af bestilling af kiste, iklædning, ilægning og transport med rustvognen, samt bestilling af blomster, gravsten, krans og dødsannoncer.
  • Praktisk hjælp med henvendelse til myndigheder, udfyldelse af officielle dokumenter og andre administrative opgaver.
  • Vi håndterer kommunikationen med kirkegård og/eller krematorium.
Vores telefon er altid åben

Hos Wensien er vi tilgængelige for dig døgnet rundt. Vores telefonlinjer er åbne hele dagen, så du kan kontakte os, når behovet opstår.
Ring til os på tlf: 97 94 50 75 eller skriv til os via e-mail: info@wensien.dk

Kister og urner
Praktisk huskeliste ved dødsfald
Scroll to Top