Plænesten til brug i Thisted Kommune og Thy

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har vi mange forskellige varianter af granittyper.

Mange forskellige varianter

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har vi mange forskellige varianter af granittyper, som kan bruges til gravsten i plæne – populært kaldet plæneplade. En plænesten ligger fladt i jorden med græs omkring sig på særligt indrettede afsnit på kirkegårdene.

Et udvalg af vores forskellige granittyper/farver kan du se herunder.

Sektionsbaggrund

Find den rigtige størrelse

Kendetegnende for vores plænesten er, at de alle er i størrelsen 40x60 cm samt har en brændt/ru overflade. Plænestenene på kirkegårdene i Thy er nemlig af denne størrelse og med krav om denne overflade, men plænestens størrelse kan variere afhængig af, hvor i landet man befinder sig.

Vi kan sagtens hjælpe med plæneplader i andre størrelser til brug på andre kirkegårde, ligesom vi også kan levere plænepladen med poleret overflade, så det passer til jeres individuelle ønsker eller kirkegårdens krav.

Stort udvalg af smukke sten

Med en plænesten har du mulighed for at få et smukt sted, hvor du kan mindes dine kære. Vi kan tilbyde inskriptioner i forskellige skrifttyper samt både dekorationer og efterskrifter, som kan pryde plænestenen.

Her på siden kan I se nogle eksempler på plænesten, som vi kan tilbyde. Har I specielle ønsker til en bestemt type granit eller i forhold til teksten, så vil vi gøre vores bedste for at gøre jeres ønsker mulige.

Vil du vide mere om plænesten?

I må altid ringe til os på telefon 97 94 50 75, hvis I ønsker personlig rådgivning og vejledning til valg af plænesten. Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har igennem 4 generationer serviceret et utal af kunder og kirkegårde i hele Thy-området, men vi har også mulighed for at levere til resten landet.